ΔΙΑΦΟΡΑ

Σημαντική Διάκριση στα Business Education Awards

By  | 

thumbnail_Education business awards SILVER

Με το ηχηρό παρόν στην τελετή απονομής πλέον των 350 εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 5 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐδα τα Education Business Awards 2017 powered by RDC Infromatics.

Τα βραβεία διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications για δεύτερη χρονιά με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Στην τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 350 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν από κριτική επιτροπή υψηλού κύρους και επιστημοσύνης, οι πρακτικές και οι εταιρείες εκείνες που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων, μέσω της διαδικασίας την οποία θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias Communications.

Η υποψηφιότητα του σχολείου μας, στην κατηγορία HR – Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον , απέσπασε Silver βραβείο στη “Διαχείριση & Ανάπτυξη Ανθρωπίνων Πόρων στην Εκπαίδευση”, σημαντική διάκριση σε μια χρονιά ορόσημο για το Τρενάκι μας.
20 χρόνια πορείας, στον εκπαιδευτικό χώρο, δεν θα μπορούσαν να συμπληρωθούν με ωραιότερο τρόπο … είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή .


Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά!!!

Στο site www.educationbusinessawards.gr μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς και φωτογραφίες και το video της βραδιάς

ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΑΜΕΛΟΥ

MSc in Management of Educational Organization

Πρέπει να συνδεθείτε για να αφήσετε το σχόλιο σας Σύνδεση

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ